Ghee is goed vet voor in de keuken

Ghee is goed vet voor in de keuken  Want Ghee heeft een enorm hoge verbrandingstemperatuur! Gezond eten is belangrijk. Toch gebeurt het vaak dat boter of olie tijdens bakken te heet wordt, en je voedsel verbrande…

Lees verder →

Openingstijden winkel

Maandag 08:00 – 18:00
Dinsdag 08:00 – 18:00
Woensdag 08:00 – 18:00
Donderdag   08:00 – 18:00
Vrijdag 08:00 – 18:00
Zaterdag 08:00 – 16:00
Zondag Gesloten

 Afhalen van uw bestelling is mogelijk tot 18:30 uur

Extra openingstijden:

 

- Vrijdag        22-dec 8 t/m 21 uur

- Zaterdag    23-dec 7 t/m 20 uur

- Zondag       24-dec 8 t/m 16 uur

 


 

Aanmelden

Kies hieronder over welk nieuws u graag een nieuwsbrief ontvangt. Klik daarna onderaan op 'Aanmelden'.

Waarom Slagerij Van der Vooren

  • Kwaliteit
  • Vakmanschap
  • Klantvriendelijk
  • Eerlijke producten

 

 

 

 

 

 

Wist u dat al ons vlees van nature scharrelvlees is?

Rundvlees

Rundvlees kun je grofweg verdelen in 'bak-' en 'stoof-, soep- en gehaktvlees'.
Bakvlees komt hoofdzakelijk van de achtervoet, het achterste deel van het
runden het overige vlees van de voorbout, het voorste deel.

Het stoofvlees is mindermals doordat het gesneden wordt van de spieren die tijdens het
opgroeien van een rund veel werk verzet hebben. De stoofstukken bevatten veel meer
bind-weefsel zoals pezen en zenen.

Dit vlees moet over het algemeen lang stoven of trekken en wordt dan pas heerlijk zacht. Door azijn of wijn toe te voegen kun je dit proces verkorten. Het malse vlees als biefstukken en rosbief heeft maar heel weinig tijd nodig. Vaak wordt het
alleen maar om en om gebakken. Deze lekkernijen mogen niet door en door
gaar worden maar zijn rood of rosé het meest mals en lekker.

  • Nieuwste
  • Gefilterd op:
  • 8 per pagina

Openingstijden winkel

Maandag 08:00 – 18:00
Dinsdag 08:00 – 18:00
Woensdag 08:00 – 18:00
Donderdag   08:00 – 18:00
Vrijdag 08:00 – 18:00
Zaterdag 08:00 – 16:00
Zondag Gesloten

 Afhalen van uw bestelling is mogelijk tot 18:30 uur

Extra openingstijden:

 

- Vrijdag        22-dec 8 t/m 21 uur

- Zaterdag    23-dec 7 t/m 20 uur

- Zondag       24-dec 8 t/m 16 uur

 


 

Aanmelden

Kies hieronder over welk nieuws u graag een nieuwsbrief ontvangt. Klik daarna onderaan op 'Aanmelden'.