Openingstijden winkel

Maandag 08:00 – 18:00
Dinsdag 08:00 – 18:00
Woensdag 08:00 – 18:00
Donderdag   08:00 – 18:00
Vrijdag 08:00 – 18:00
Zaterdag 08:00 – 16:00
Zondag Gesloten

 

 

 

Aanmelden

Kies hieronder over welk nieuws u graag een nieuwsbrief ontvangt. Klik daarna onderaan op 'Aanmelden'.

Waarom Slagerij Van der Vooren

 • Ambachtelijke kwaliteit
 • Vakmanschap
 • Sinds 1837
 • Eerlijke producten

 

 

 Het BBQ seizoen is begonnen!

 

 

 

 

 

Betalen

Wij bieden u de volgende betaalmethoden:

 • Bankbetaling / overboeking
  U ontvangt van ons direct na bestellen een e-mail met hierin instructies. Nadat wij uw betaling ontvangen hebben versturen wij uw bestelling.
   
 • iDeal                                 
  Betaal eenvoudig en veilig met iDeal via uw eigen bankomgeving. Uw betaling is direct geregeld en wij nemen uw bestelling direct in behandeling.

  iDEAL is een handige betaalmethode om aankopen bij Nederlandse webwinkels af te rekenen bij de eigen bank. Als je iets koopt via een webwinkel, dan geef je 'bij de kassa' aan via welke bank je wilt betalen. Je belandt dan automatisch op het inlogscherm van je eigen bank en vervolgens hoef je alleen nog maar in te loggen en je bank de opdracht te geven het vooringevulde aankoopbedrag over te maken naar het vooringevulde rekeningnummer. 

   
 • PayPal
  PayPal is een populair middel om online te betalen. Anders dan iDeal biedt PayPal aankoopbescherming. PayPal is in dat opzicht als betaalmethode te vergelijken met creditcards.
  Heb je een product dat je met PayPal hebt betaald niet ontvangen, dan zorgt PayPal ervoor dat je je geld terugkrijgt. Ook als het product tijdens verzending beschadigd raakt of als het product sterk afwijkt van de beschrijving kun je via PayPal je geld terugkrijgen. Je moet wel zelf eerst een claim indienen.


   
 • Credit card
  Creditcards worden veel gebruikt voor online betalingen aan buitenlandse webwinkels. Ze kennen een zogeheten chargeback-regeling. Je kunt hier een beroep op doen als:
  -je een bestelling niet geleverd hebt gekregen;
  -een product beschadigd is bij aankomst;
  -als je iets krijgt wat je niet besteld hebt.
  De creditcardmaatschappij vordert het geld terug bij de verkoper en geeft het aan de kaarthouder terug.

   

 

Wat is online betalen?

Als je online betaalt, reken je af via internet. Je kunt op verschillende manieren online betalen. Bijvoorbeeld met iDeal, PayPal, door het invullen van je creditcardgegevens of door opdracht te geven voor een eenmalige afschrijving. Online betalen wordt veel gedaan en is erg makkelijk, maar het brengt wel risico's met zich mee. Risico's die vermeden worden door veilig online te betalen.

Waarom moet ik veilig online betalen?

Veilig online betalen is nodig om criminelen niet de kans te geven je inloggegevens in handen te krijgen zodat zij geld van je bank- of spaarrekening kunnen halen. Als je online betaalt, wil je er ook zeker van zijn dat je geld bij de juiste partij terechtkomt en dat je betaalgegevens niet onderweg door criminelen onderschept worden. Hiervoor is het belangrijk dat je zaken doet met een bekende en betrouwbare verkoper en gebruik maakt van een veilige internetverbinding.

Openingstijden winkel

Maandag 08:00 – 18:00
Dinsdag 08:00 – 18:00
Woensdag 08:00 – 18:00
Donderdag   08:00 – 18:00
Vrijdag 08:00 – 18:00
Zaterdag 08:00 – 16:00
Zondag Gesloten

 

 

 

Aanmelden

Kies hieronder over welk nieuws u graag een nieuwsbrief ontvangt. Klik daarna onderaan op 'Aanmelden'.