Ghee is goed vet voor in de keuken

Ghee is goed vet voor in de keuken  Want Ghee heeft een enorm hoge verbrandingstemperatuur! Gezond eten is belangrijk. Toch gebeurt het vaak dat boter of olie tijdens bakken te heet wordt, en je voedsel verbrande…

Lees verder →

Openingstijden winkel

Maandag 08:00 – 18:00
Dinsdag 08:00 – 18:00
Woensdag 08:00 – 18:00
Donderdag   08:00 – 18:00
Vrijdag 08:00 – 18:00
Zaterdag 08:00 – 16:00
Zondag Gesloten

 

 

 

Aanmelden

Kies hieronder over welk nieuws u graag een nieuwsbrief ontvangt. Klik daarna onderaan op 'Aanmelden'.

Waarom Slagerij Van der Vooren

  • Kwaliteit
  • Vakmanschap
  • Klantvriendelijk
  • Eerlijke producten

 

 

 Het BBQ seizoen is begonnen!

 

 

 

 

 

Privacy Policy

Privacy Policy

Slagerij van der Vooren houdt niet van geniepig of misleiden. Van stiekem dingen doen of super commercieel gegevens misbruiken. We stechelen niet, we respecteren dus altijd u privacy.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 14 mei 2018

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.
De persoonlijke informatie is precies wat het is; van jou. u geeft u informatie door aan Slagerij van der Vooren omdat u graag iets wilt bestellen. Maar we kunnen ons voorstellen dat u graag wilt weten waarom wij precies om u persoonlijke gegevens vragen en wat wij ermee doen. Dat vertellen we u hier graag.

1.       Gegevens
Slagerij van der Vooren gebruikt alleen de persoonsgegevens die jij zelf rechtstreeks opgeeft. Dit kan zijn in het kader van een door jou besteld product of gevraagde dienst.
We gebruiken de volgende gegevens:
-             NAW gegevens verzend- en bezorgadres;
-             Telefoonnummer;
-             Factuuradres;
-             E-mailadres;
-             Betalingsgegevens;
-             IP-adres.
Zoals u zult begrijpen hebben we ook de gegevens nodig van het bezorgadres. u wilt natuurlijk wel dat u product wordt bezorgd, zowel bij uzelf als bij iemand die u wilt verrassen.
u kunt u ook eerst registreren als (vaste) klant. Naast u opgegeven persoonsgegeven bewaren we ook de door jou gekozen gebruikersnaam. Dit is handig want dan hoef u niet iedere keer u gegevens opnieuw in te voeren. In ons portaal kun u ook zelf instellingen doorvoeren en aanpassen.

2.       Beveiliging
Alle gegevens die u aan ons doorgeeft, beveiligen wij met de modernste technieken. u wilt immers niet dat de gegevens opeens op straat liggen. Wie niks met de gegevens te maken heeft, kan er ook niet bij. Is het nodig dat we de gegevens aan andere bedrijven doorgeven (lees hier waarom)? Dan eisen wij dat zo’n bedrijf net zo zorgvuldig omgaat met de gegevens als wij dat doen. Ook mag zo’n bedrijf de gegevens alleen gebruiken voor het doel waarvoor dat bedrijf ze heeft gekregen.

3.       Bewaartermijnen
We bewaren de persoonsgegevens zo lang als nodig is om u bestelling af te handelen. Hierna bewaren we de gegevens nog maximaal twee jaren voor onze doelen. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij wij verplicht zijn door de wet om ze langer te bewaren. Zo verplicht de wet ons bijvoorbeeld om de betalingsgegevens zeven jaar te bewaren.

4.       Doelen
We gebruiken de van jou ontvangen gegevens voor verschillende doelen. Hierna kun u lezen welke doelen dat precies zijn.
u bestelling leveren: Uiteraard gebruiken we de gegevens voor het afhandelen van u bestelling. Als u iets bestelt dan wil u dat natuurlijk wel ontvangen. Het kan ook zijn dat we de gegevens doorgeven aan zogenaamde ‘derden’: alles om te zorgen voor een goede afhandeling van u bestelling. Over deze ‘derden’ kun u verderop meer lezen.
Reclame: We begrijpen dat u graag wilt weten welke mooie producten wij allemaal hebben. u kunt hiervan na jouw toestemming op de hoogte worden gebracht per e-mail of via social media.
Nieuwsbrief: Ook is het mogelijk om u aan te melden voor onze nieuwsbrief/sms. Op deze manier blijf u op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en ons nieuws. Wil u de nieuwsbrief/sms niet meer ontvangen? u kunt u altijd afmelden via de link in onze nieuwsbrief.
Vragen: Ook is het mogelijk dat u een vraag hebt. Over u bestelling bijvoorbeeld. Deze kun u stellen via een contactformulier. Op dit formulier wordt u gevraagd om verschillende gegevens in te vullen. Uiteraard kun u zelf kiezen welke gegevens u hierbij aan ons stuurt. Deze gegevens worden alleen bewaard zolang dit nodig is om de vraag volledig te beantwoorden. Wij willen u immers zo goed mogelijk helpen.

5.       Derden
Het is mogelijk dat wij de gegevens doorgeven aan bedrijven waarmee we samenwerken, zogenaamde ‘derden’. Deze bedrijven helpen ons voor een goede afhandeling van u bestelling.
5.1 Aanbieders van navigatie/kaartensoftware zoals Google Maps kunnen (locatie)gegevens opslaan en verwerken. Ook kan het zijn dat de gegevens worden gebruikt door Google of Apple zelf. Wij hebben hier geen invloed op, maar verwijzen u naar de privacyverklaringen van deze bedrijven.

5.2 Wanneer u bij ons een bestelling plaatst of u registreert als klant, geven wij de aan u gebruikersnaam gekoppelde gegevens door aan derden. Dit doen we alleen als dat noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst met ons of als wij dat verplicht zijn door de wet. Als wij bijvoorbeeld vermoeden dat er sprake is van fraude of misbruik van onze webshop, dan kunnen wij persoonsgegevens doorgeven aan de bevoegde autoriteiten.

5.3 Wij willen ervoor zorgen dat u zo optimaal en persoonlijk mogelijk gebruik kunt maken van onze website. Het kan zijn dat we hiervoor gebruikmaken van statistiekdiensten zoals Google Analytics. Deze diensten houden bij hoe jij onze website gebruikt. Uiteraard hebben wij strenge afspraken gemaakt met deze bedrijven. Zo wordt het IP-adres bijvoorbeeld geanonimiseerd. Wil u weten welke van deze diensten wij precies gebruiken? Klik dan hier.

6.       Derde landen
Sommige van de bedrijven waarmee we samenwerken zijn gevestigd in een land buiten de Europese Unie. De regelgeving in deze landen zorgt niet altijd voor dezelfde bescherming van persoonsgegevens als Europese regelgeving. We hebben daarom met die bedrijven overeenkomsten gesloten waarin ze zich verplichten om passende waarborgen te treffen. Zo worden de gegevens altijd goed beschermd.

7.       Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Alles om ervoor te zorgen dat onze website goed werkt en jij daardoor fijn kunt winkelen. Wil u meer weten over de cookies en hoe u ze uit kunt zetten? Klik dan hier.

8.       Websites van derden
Op onze website staan zo nu en dan links naar andere websites. Wij hebben geen invloed op die andere sites. We kunnen dan ook niet garanderen dat die bedrijven net zo veilig omgaan met de gegevens als wij. We raden u aan eerst het Privacy Statement van die sites te lezen voordat u daarvan gebruik maakt.

9.       Wijzigen van Privacy Statement
Om jou zo goed mogelijk te informeren over het gebruik van de gegevens kan het zijn dat wij dit Privacy Statement soms moeten aanpassen. We raden u aan om geregeld dit Privacy Statement te lezen zodat u van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

10.     Inzage, wijzigen, verwijderen gegevens of andere vragen?
u kunt ons ook een verzoek sturen om de gegevens in te zien, te wijzigen, te verwijderen of aan jou over te dragen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te controleren of de gegevens wel kloppen. Wil u weten welke gegevens wij met de toestemming gebruiken of wil u dat wij de gegevensverwerking beperken/staken? Ook dit kun u ons verzoeken. Zo kun u dus u toestemming voor verwerking altijd weer intrekken.
Als u wilt weten hoe dit precies in zijn werk gaat of andere vragen hebt over dit Privacy Statement laat het ons dan weten.
u kunt hiervoor contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming (FG).

De FG houdt bij Slagerij van der Vooren toezicht op en adviseert over de verwerking van de persoonsgegevens. u kunt de FG bereiken door een e-mail te sturen naar info@slagerijvandervooren.nl of een brief te sturen aan:

Slagerij van der Vooren
Doezastraat 23a
2311 GZ Leiden

11.     Klachten?
Natuurlijk helpen wij u graag als u een klacht hebt over onze verwerking van de persoonsgegevens. u kunt echter ook een klacht indienen bij de zogenaamde ‘Autoriteit Persoonsgegevens’, die toezicht houdt op het verwerken van persoonsgegevens.
Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Slagerij van der Vooren
Doezastraat 23a
2311 GZ Leiden

info@slagerijvandervooren.nl

Openingstijden winkel

Maandag 08:00 – 18:00
Dinsdag 08:00 – 18:00
Woensdag 08:00 – 18:00
Donderdag   08:00 – 18:00
Vrijdag 08:00 – 18:00
Zaterdag 08:00 – 16:00
Zondag Gesloten

 

 

 

Aanmelden

Kies hieronder over welk nieuws u graag een nieuwsbrief ontvangt. Klik daarna onderaan op 'Aanmelden'.