Openingstijden winkel

Maandag 08:00 – 18:00
Dinsdag 08:00 – 18:00
Woensdag 08:00 – 18:00
Donderdag   08:00 – 18:00
Vrijdag 08:00 – 18:00
Zaterdag 08:00 – 16:00
Zondag Gesloten

 

 

 

Aanmelden

Kies hieronder over welk nieuws u graag een nieuwsbrief ontvangt. Klik daarna onderaan op 'Aanmelden'.

Waarom Slagerij Van der Vooren

  • Ambachtelijke kwaliteit
  • Vakmanschap
  • Sinds 1837
  • Eerlijke producten

 

 

 

 

 

 

 

  • Briketten House of Charcoal

Briketten House of Charcoal

Lange brandduur en excellente performance!

House of Charcoal briketten zijn briketten van de hoogst mogelijke kwaliteit. Gemaakt uit een selectie van 100% FSC gecertificeerde duurzame houtskool. Het heeft een snelle ontbrandingstijd en is 100% natuurlijk. Natuurlijke briketten geven een unieke smaak aan de gegrilde gerechten, deze smaak is alleen te krijgen wanneer men op houtskool of briketten vlees bereid. Deze briketten hebben een brandduur van meer dan 4 uur wat perfect is voor het indirect grillen van grote stukken vlees, gevogelte of vis. Ook zijn House of Charcoal briketten Co2 vriendelijk. De briketten van House of Charcoal zijn instevige zakken verpakt. Zakken die tevens zijn voorzien van een handvat zodat ze makkelijk vanuit de winkel meegenomen kunnen worden.

Kwaliteit
Kwaliteit heeft een prijs. House of Charcoal heeft dankzij jarenlange expertise de juiste adressen gevonden om houtskoolproducten van een sublieme kwaliteit te leveren. De producten van House of Charcoal zitten dan ook in het hogere segment van de houtskool die te krijgen is op de markt. U zult House of Charcoal hoe dan ook niet vinden als budgetmerk of prijsknaller.

Voordelen
House of Charcoal houtskoolbriketten hebben veel voordelen. Zo is de brandduur zeer goed en bovengemiddeld ten opzichte van andere merken. De houtskoolbriketten branden zeer schoon op. Het laat een minimale hoeveelheid asresten achter. Ook heeft u minder last van roet en rondvliegende vonken.

Onze producten zijn gemaakt van FSC houtskool. Daarnaast is onze organisatie zelf FSC gecertificeerd. Voor zo’n certificering van het bosbeheer is een beheerplan nodig dat voldoet aan de FSC-regels , (de FSC-standaard gebaseerd op de internationale Principes & Criteria). Onafhankelijke certificeerders controleren niet alleen of het papieren beheerplan in orde is, maar trekken ook het bos in om te beoordelen of een boseigenaar zich aan het plan houdt. Daarbij wordt gesproken met zoveel mogelijk betrokkenen (stakeholders).

De houtskoolbriketten van House of Charcoal zijn zonder meer de meest milieubewuste houtskoolbriketten

Let op! De aangegeven gewichten kunnen variëren.

 
Product is op voorraad

Openingstijden winkel

Maandag 08:00 – 18:00
Dinsdag 08:00 – 18:00
Woensdag 08:00 – 18:00
Donderdag   08:00 – 18:00
Vrijdag 08:00 – 18:00
Zaterdag 08:00 – 16:00
Zondag Gesloten

 

 

 

Aanmelden

Kies hieronder over welk nieuws u graag een nieuwsbrief ontvangt. Klik daarna onderaan op 'Aanmelden'.